Χρειάζεσαι χρήματα ;

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Οδηγίες για πρωκτικό sex


Το πρωκτικό sex είναι γνωστό σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, σαν "greek sex". Απίστευτο ε;

Η ιδέα του πρωκτικού sex είναι σε αρκετούς χυδαία. Πολλοί μάλιστα μπερδεύουν το πρωκτικό sex με τον βιασμό. Στην πράξη όμως πρόκειται για μία πράξη όπου μπορεί να αντλήσει μεγάλη ευχαρίστηση και από τα δύο μέλη, αν γίνει σωστά. Αν αντιθέτως όμως γίνει με λάθος τρόπο, μπορεί να δημιουργήσει χρόνιες φοβίες και απέχθεια. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά απο άντρες χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία και γνώσεις, όπου το προσπαθούν με λάθος τρόπο.



Το πιο σημαντικό (εκτός από το αυτονόητο, ότι πρέπει να το γουστάρει το ενεργητικό μέλος, και να φερθεί "αντρικά" στο ζήτημα) είναι να καταλάβουμε ότι ο πρωκτός είναι αρκετά διαφορετικός από το αιδοίο. Ο πρωκτός δεν παράγει υγρά όπου είναι απαραίτητα για τον εισοδομισμό, και είναι αρκετά πιο σφιχτός και κλειστός.
Κάτι άλλο πολύ σημαντικό, για το παθητικό μέλος, είναι ότι πρέπει να νιώθει εμπιστοσύνη και ασφάλεια με τον σύντροφό. Σκεφτείτε ότι αν η γυναίκα σου δώσει ****, στα έχει δώσει όλα πια, την έχεις κάνει με κάθε τρόπο δικιά σου.

Το πιο σημαντικό μέρος στην πρακτική πλευρά του θέματος, είναι η χρήση κάποιου λιπαντικού. Ακόμα, η χρήση υγρών απο το αιδοίο είναί αποτελεσματική, αν είναι σε μεγάλες ποσότητες. Το ιδανικό όμως είναι το λιπαντικό. Ακόμα, η καλύτερη στάση για πρωκτικό σεξ, είναι στα τέσσερα.

Η προεργασία... 
Για να γίνει ο σοδομισμός, είναι απαραίτητη κάποια προεργασία. Η καλύτερη ώρα να γίνει η προεργασία, είναι την ώρα που κάνεις sex κανονικά.
Αφού βάλουμε αρκετό λιπαντικό στα δαχτυλά μας, αρχίζουμε να εισχωρούμε ένα δάχτυλο, πολύ αργά και απαλά, για να μην πονέσουμε την σύντροφό μας. Είναι διαδικασία που θέλει λίγη υπομονή. Η όλη ιδέα είναι να χαλαρώσουμε/ανοίξουμε τον πρωκτό. Αφού έχουμε εισχωρήσει το ένα δάχτυλο, κάνουμε την κίνηση να βάλουμε και το 2ο (πάντα με την χρήση μπόλικου λιπαντικού). Οι κινήσεις μέσα/έξω θα χαλαρώσουν τον πρωκτό αρκετά για να κάνουμε την κίνηση του σοδομισμού. Αφού νιώθουμε ότι τα δύο δάχτυλα εισχωρούν σχετικά έυκολα, μπορούμε να κάνουμε την προσπάθεια να εισχωρήσουμε με το πέος. Πρέπει να έχουμε πάντα στο νού, ότι ο πρωκτός πρόκειται για μία ευαίσθητη περιοχή. Αφού βάλουμε μεγάλη ποσότητα λιπαντικόυ στο πέος, και βεβαιωθούμε ότι υπάρχει και λιπαντικό στα τοιχόματα του πρωκτού, πολύ απαλά και αργά κάνουμε την εισχώρηση. Συνεχίζουμε στον αργό ρυθμό όσπου να νιώσουμε ότι έχει πια ανοίξει αρκετά, έτσι ώστε να μην πονάμε την σύντροφό μας. Αντίθετα να τώρα πιά δεν έχουμε κίνδυνο, και μπορούμε να απολαύσουμε το πρωκτικό sex.

Τα ανεπιθύμητα...
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κώλος είναι κώλος. Πρέπει να περιμένουμε διάφορα δυσάρεστα ανεπιθύμητα. Και να θυμόμαστε ότι ακόμα και να έχουμε κάποιο δυσάρεστο, δεν είναι φταίξιμο της/του συντρόφου μας. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το αγνοήσουμε με ένα καλόγουστο αστείο προς την κοπέλα, και να πάμε στο μπάνιο για πλύσιμο.
Μία καλή τεχνική είναι με τα χέρια μας, να σπρώξουμε προς τα πάνω μέσα από το αιδοίο, έτσι ώστε να δούμε αν είναι "ελεύθερο" το πεδίο.
http://www.bourdela.com

1 σχόλιο:

  1. Dude... το "όπου" που γράφεις !!!συνέχεια!!! προσδιορίζει τόπο!!
    Στην Αθήνα, όπου γίνεται η γιορτή...
    Στο Περιστέρη, όπου μένω...
    Όχι: Εκείνη τη μέρα, όπου πνίγηκα...

    Φιλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή