Χρειάζεσαι χρήματα ;

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

10 κανόνες για τέλειο γλειφομούνι .


ΓΛΕΙΦΟΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ ΚΥΡΙΟΙ…

Αιδοιολειξία και αιδοιολειχία η σεξουαλική πρακτική του ερεθισμού του αιδοίου με το στόμα, ιδίως με τα χείλη και τη γλώσσα, με σκοπό τη διέγερση και την πρόκληση ερωτικής ηδονής, ο στοματικός έρωτας με σκοπό την ηδονή της γυναίκας
Συγγενικές λέξεις αιδοίο αιδοιολείκτης
Κοινώς, το γλΕΙφομούνι, κι όχι γλΥφομούνι. Οκ, ξεκαθαρίσαμε την ορθογραφία της λέξης. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Το να μάθεις την ορθογραφία του, από μόνο του δε λέει τίποτα. Όπως επίσης και δε λέει τίποτα να της πεις «ξάπλω μάνα μου να σου κάνω ένα γλειφομούνι να σου’ ρθει ο θάνατος». Το θέμα, κύριοι, είναι ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Αλλιώς, ότι και να λες εσύ, εμείς τα ακούμε βερεσέ. Όπως κι εσείς κυρίες μου, να φροντίσετε να μην έχετε «συζυγικό καβγά» με το ξυραφάκι. Δηλαδή μπλιάξ. Γι’ αυτό το ποστ, είναι υπεύθυνα όσα αρσενικά δε κάνουν γλειφομούνι, αλλά γλΥφομούνι. Τι δαγκάνεις κύριος; Μουνί είναι, όχι κοκορέτσι.
 Είναι απόλαυση για σας να παίρνετε μία άνετη στάση και να προσφέρετε στη γυναίκα σας ένα καλό γλειφομούνι. Παραθέτω παρακάτω μερικές συμβουλές οι οποίες, κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα στείλουν τη γυναίκα σου αδιάβαστη… Πάμε!
1. Πρέπει να το θεςΔεν μπορείς να το κάνεις μόνο γιατί δε σου’ ρχεται κάτι καλύτερο ή, ακόμα χειρότερα, ελπίζοντας ότι θα «πιάσει το νόημα» και θα σου κάνει κι αυτή με τη σειρά της μια πίπα. Όταν την ακούς να κάνει π.χ "μμμ," η "υπέροχο!"… 3 «ζήτω» σε σένα. Έκανες την αρχή!
2. Αργά!Αργές κινήσεις! Ξεκίνα με μικρά, αργά κτυπήματα της γλώσσας και δώσε βαθμιαία μεγαλύτερη διάρκεια στα κτυπήματα (καλύπτοντας οπωσδήποτε και την κλειτορίδα), αλλά κράτα τον ρυθμό πάντα αργό. Να καταλαβαίνει τι νιώθει ρε φίλε.
3. Χρησιμοποίησε δυνατά την γλώσσαΜη κρατάς τη γλώσσα σου χαλαρή ενώ παίζεις με την κλειτορίδα, καλύτερα με την άκρη γλείψε όλη την περιοχή. Η απαλή γλώσσα είναι ευχάριστη αλλά η σκληρή μπορεί να είναι φανταστική! (...δες τη συνέχεια εδώ )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου