Χρειάζεσαι χρήματα ;

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Η ηλιοθεραπεία ανεβάζει τις σεξουαλικές επιδόσεις!


Τα μύρια όσα έχουν ακούσει όσοι απολαμβάνουν την έκθεση στον ήλιο, για τις βλαβερές συνέπειες τις ηλιακής ακτινοβολίας. Και βέβαια τα περισσότερα  εξ αυτών δεν είναι ψέματα, αν αναλογιστούμε ότι όντως η ήλιος τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει προς το χειρότερο (λόγω και της συνεχιζόμενης διεύρυνσης της τρύπας του όζοντος).
Ασφαλώς και η ακτινοβολία του προκαλεί αρκετά προβλήματα στο ανθρώπινο σώμα και ειδικότερα στο δέρμα, όμως σύμφωνα με τους ερευνητές του ιατρικού κέντρου του Σικάγου υπάρχουν και ευχάριστα νέα για τους λάτρεις της ηλιοθεραπείας.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε μετά από μελέτες η ηλιακή ακτινοβολία έχει την ικανότητα να αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης κατά 20% στους άντρες, με αποτέλεσμα αύξηση της σεξουαλικότητας και την καλύτερη στύση. Πράγμα που σημαίνει περισσότερο και καλύτερο σεξ. Η τεστοστερόνη αυξάνεται με την βοήθεια της βιταμίνης D, η μεγαλύτερη πηγή της οποίας είναι ο ήλιος. Αυτό σημαίνει ότι τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης επηρεάζουν αρνητικά την σεξουαλική όρεξη και... δύναμη του άνδρα. Γι' αυτό και το χειμώνα παρατηρείται μια σχετική κάμψη της επιθυμίας για σεξ, σε αντίθεση με το καλοκαίρι όπου η λίμπιντο... απογειώνεται.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να... καρβουνιάσουμε στην ηλιοθεραπεία, αφού υπάρχουν και οι βλαβερές συνέπειες του, όμως εάν εκτιθέμεθα με... μέτρο, μπορούμε να έχουμε και μια καλή σεξουαλική ζωή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου